Общинският съветник и зам.-председател на Столичния общински съвет, направил неуспешен опит

...
Общинският съветник и зам.-председател на Столичния общински съвет, направил неуспешен опит
Коментари Харесай

Столичният общинар, направил опит за сваляне на украинското знаме, подава оставка


Общинският консултант и зам.-председател на Столичния общински съвет, направил неуспешен опит да смъкна украинското знаме от фасадата на постройката на Столичната община - Борислав Иванов, е подал оставка. 

Той ще напусне и поста си като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.

" Председател съм на комисията по публичен ред и сигурност, и съзнавам акта за знамето, че е неправилен, само че аз го върша кардинално. Ще предложа на сътрудниците в Столичния общински съвет (СОС) да гласоподават оставката ми като зам.-председател на СОС по съвест, който както реши. Готов съм да поема политическа отговорност за дейности си ", съобщи за Българска телеграфна агенция общинският консултант. 

Той сподели, че е подготвен да си подаде оставката и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.

Председател съм на комисията по публичен ред и сигурност, и съзнавам акта за знамето, че е неправилен, само че аз го върша кардинално. Ще предложа на сътрудниците в Столичния общински съвет (СОС) да гласоподават оставката ми като зам.-председател на СОС по съвест, който както реши. Готов съм да поема политическа отговорност за дейности си. Това съобщи за Българска телеграфна агенция общинският консултант. 

Той сподели, че е подготвен да си подаде оставката и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.

Припомняме, че по-рано през днешния ден ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев настоя за оставката на Иванов.

Групата на " Демократична България " в Столичния общински внесе искане за оставката на Борислав Иванов като зам.-председател на Столичния общински съвет, началник на комисията по публичен ред и сигурност и зам.-председател на комисията по устройство на територията поради хулиганските му прояви в постройката на Столичната община.

Групата на " Демократична България " ще прати сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществените от него противоправни дейности в постройката на Столичната община.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР